SALAPERÄINEN MYANMAR MATKAILIJALLE

Spread the love

Upea maailmaan ihmeitä mahtuu aika-vääristynyt Myanmar. Kun aiemmin tunnettu nimellä Burma, tämä suhteellisen unohdetaan vanhentunut nurkassa Kaakkois-Aasiassa tuottaa lähentyminen Buddhalainen pagodit ja uskonnollisten yhteisöjen koristeltu maroon robed papit, nunnat ja ihana vaaleanpunainen. Siellä ovat laadukkaita kaupungit vielä tutkia siten, että bull-ja poni-autot ja siellä on todella lämmin ja kutsuva henkilöitä, jotka ovat pysyneet suurelta osin turmeltumaton massaturismin ja voimakas yksityinen yritys – nyt.

Mikä on tällä hetkellä Myanmarin – kansa, joka on noussut pitkästä horros alle sotilaallinen fasismin, ja on tällä hetkellä kyseenalainen tapa on enemmistön järjestelmä ja täynnä rikkautta. Myanmar on ”uusi-ness” on jossain määrin, miksi se on tullut maaliin päivän: piirustus kaikki Barrack Obama globaalin liiketoiminnan ihmisiä, kun vähän piirakka, voyagers ja tutkimusmatkailijat pitkälle ja leveä innokas löytää uusia maastoja.

Myanmar on uudelleen löytää itse ja kehittyvät nopeasti, ylinopeus kuromiseksi menetetty aika 21. vuosisadalla. Sillä voyagers tämä on sekä suuri ja huolestuttava. Huomattavaa muutosta kansakunnan, tai hyvä järjestely se, lepää sen vanhan maailman etua. Modernisointi on sen hinta, ja pitää mielessä, että convergence of capital tarkoittaa parempaa framework käynnissä, se myös merkitsee korkeampia kustannuksia. Majoituskulut on kahdessa vuodessa kolminkertaistunut pääsääntöisesti, ja arvo nousee, ei lopeta kunnes kohta, kun tarpeeksi uusia majatalot tulevat webissä.

Mitä tutkimusmatkailijat pitäisi tietää, on, että useimmat kaikki USA mitä enemmän, Euron matka-toimistoissa EI ole läheisyydestä Myanmarissa, ja sopimus hallintojen lähellä Myanmarin toimistot ajaa käyntejä, kun se antaa kriittinen lisätä, niiden luotettava asiakkaat.

Paras vaihtoehto on paikallistaa Länsi ajaa organisaation kanssa työpaikoilla Myanmarissa ja asiantuntija travel järjestää kaikki läpi kansakunta. Ei pelkästään tämä säästää explorer kustannuksella lisätä, kuitenkin hyötyvät ne sisäpiirin löytöjä, että järjestöjen ulkopuolella Myanmar vain eivät ole tilanteessa järjestää.

Hyödyntämällä täysin Myanmartraveloffice on myös hankala, koska Burman englanti voi olla vaikea ymmärtää ja kerta toisensa jälkeen asiat ovat kadonneet tulkinta. Mitä enemmän, harvat ovat ajaneet sivustoja tai voi tarjota kapasiteettia maksamaan webissä.

Erityistä Burman Matkailu – Mikä on Myanmarin Suuri Allure?

Ehkä se alkaa luovaa energiaa, poikkeuksellisten kirjallisesti. George Scottin ”Burman” Rudyard Kipling, ”Mandalay” George Orwellin ”Burman Päivää” tämän päivän taideteoksia kuten ”Piano Tuner” ja ”Housujen Ihmisiä”, kansakunnan houkuttelee luovaa energiaa kuin mikään muu.

Usein viittasi kuin Kultainen Maa se on valtava määrä loistavia pagodit, Myanmar oli kanta legenda ja puzzle hyvin ennen kuin länsimaiset toimittajat nappasi kiinni. Yksi prime malli on usean vuoden vanha Shwedagon Pagoda Yangon, joka canvassed 60 tonnia kultaa ja hallitsee kaupungin horisonttia.

Erinomainen Bagan oli maailman painopiste Theravadan Buddhalaisuus tuhat vuotta, on sen tallness flaunting jossain välillä 13000 suojelualueita ja pagodit. Tänään yli 2000 pagodit ja suojelualueet säilyvät, ja tasa-Kambodžan Angkor Wat in halu ja koostumusta kirkkaus, ja Perun Machu Picchu ’upea’ tekijä. Vain ilman suuria ryhmiä!

Bagan on unenomainen koettelemus, erityisesti nousee aamulla sumu. Ota sitten liike-ilmapallo ratsastaa yli suojelualueita ja on retken lounas erillisillä pyhäkkö, siinä vaiheessa matkaa alas hämmästyttävä Irrawaddy-Joen toiselle pyhäkkö kohtaavat ja suuri.

Inle-järvi on juhlinut sen rullaus kasvihuoneet ja pagodit, ja lisäksi sen Intha onkijat, jotka työntää niiden ponttonit kanssa yksi jalka ja kala pudottamalla kartion muotoinen roskakorit järveen on matalissa vesissä.

Mandalay, kuitenkin pölyinen vaihtamalla keskittyä aluksi tulee huuhdella, on koti taivaallinen klusterin vanha nähtävyyksiin ja nykypäivään talon yritykset.

Myanmarin virta kulkee ajaa 1 11 päivää, ja ojentaa kaikki pohjoiseen lähellä Kiinan hapsut, ja idässä Intiaan. Ne voidaan oli niin vähän kuin mahdollista, tai sylissä ylellisyys harkening vanha Britannian Siirtomaa-ajalta.

Voisin mennä ja siitä kiinnostuneena paikkoja nähdä ja toimintaa, kuitenkin todellinen lumous Myanmar on sen Ihmiset. Ne ovat lämmin ja kutsuva ja täynnä hauskaa, ja kun kaikki on sanottu tehty, voit alkaa etsiä kaikki starry eyed niitä nopeasti. Lisäksi opposition perus vakaumus, Burma on yksi kaikkein turvallisin paikkoja maapallolla matkustaa!

Joten miksi ei vapaa itsesi alkaen sinun matkapuhelin ja web ja löytää kulttuuria, jossa siunattu miehet ovat enemmän kunnioitetaan kuin puolijumalia. Float alas vanha vesiväylä höyrylaiva, paaluttaa leikkaus rantaviivaa euforinen Bay of Bengal, tai vaeltaa läpi mänty salo etnisiin kaupungeissa hajallaan Shan-Vuorille.

Kaivaa kasan ruokia naapuruston ruoanlaitto, terveellinen kulhoon Mohinga nuudeleita aamiaiseksi kypsynyt kahvin-lehtiä sekoitus, joka on valtavirran täydellinen Burman juhlaa. Burman ravintoa tehnyt hyvin on ainutlaatuinen ja mahtava.

On sekoitettu juomia tyylikkäässä Strand majoitus, jossa Kipling koostuu viidakkokirja Jagger swaggered, tai arvostaa alkupaloja ja teetä makeutettu tiheä valua teahouses, kun chit jutella paikallisten ihmisten kanssa.

Muista, että suvaitsevainen yksilöt ovat kaikki hallinto ei todellakaan ole. Herkkä, hauska, piirustus, ystävällinen, utelias ja energinen, he tarvitsevat olla vaikutusta planeetan, ja ymmärtää, mitä tehdä niiden todellisuutta.

Totisesti tämä on Myanmar ja se on yliluonnollinen – mukana mielesi auki, ja jätät sydämesi täynnä.


Spread the love