Majesteettinen palatseja gothic tai tiheä metsä täynnä kukkia voi usein nähdä elokuvia.

Spread the love

Yksi heistä elokuvassa Kaunotar ja hirviö, pääosissa Emma Watson ja Dan Stevens. Elokuva, joka julkaistiin Maaliskuussa 2018, on niin paljon kauniita paikkoja, jotka heijastavat satu. Ei vain viehättävä, paikka tuli jopa mielikuvitus monet ihmiset, ja ei ole muutamia ihmisiä, jotka haluavat vierailla. Jos haluat käydä satu paikka, harkita joitakin seuraavista kohteista:

Multnomah Falls on vesiputous Oregonin puolella Columbia-Joen Rotko, joka sijaitsee itä-Troutdale, välillä Corbett ja Dodson, pitkin Columbia Historic Valtatie, split osaksi alkuun syksyllä 542 metriä (165 m) ja alempi putoavat 69 jalkaa (21 m).

Bojnice, tuttu ja karismaattinen kodikas kaupunki. Se on sellainen kaupunki voit olla pysähtymättä hetkeksi, mutta voi jättää pitkä muisti, kuten lyhyt mutta aina häikäisevä unelma. Bojnice Linna, 900 vuotta vanha linna, joka tuli tärkeä turistikohde. Bojnice on kuuma kevät, legendaarinen eläintarha, ja yksi kauneimmista linnoista Euroopassa. Suosittu kauttakulku piste road trip Slovakiassa.

Haluatko nauttia norjan maisemia äärimmäisissä tavoin ja eri tunnelma? Voit käydä Trolltunga.

Turistikohde dubattuna kuin ’maailman reunalla’. Istuu reunalla tämä kallio on luultavasti kaikkein miellyttävä paikka maailmassa. Huolimatta siitä, että korkeus, mutta kuka voi kieltäytyä, jos maisema tarjolla on hyvin verrattavissa edellisen ponnisteluja. Trolltunga oma cliff ikä on 100 vuotta vanha. Monet ihmiset käydä tässä paikassa ympäri mid-kesäkuu-syyskuu.

Brugge (hollanti, lue: bru-key) tai Brugge (ranskaksi lukea: brush) on turisti kaupunki, joka on pääkaupunki Länsi-Flanderin Maakunnassa, joka sijaitsee luoteis-Belgiassa. Kaupunki on kuuluisa hyvin säilynyt vanha kaupunki ja sen erittäin mielenkiintoinen kanavat tutkia. Monet kutsuvat tätä kaupungin yksi kauneimmista kaupungeista Belgiassa niin paljon turisteja käydä tässä kaupungissa.


Spread the love