Seitsemän Perus Vinkkejä saada Menestystä Aasian Markkinoilla

Spread the love

Kulttuuri-Aasian maissa on hyvin erilainen kuin länsimainen kulttuuri ja erityisesti latinalaisessa Amerikassa, joka erottuu iloa ja mielenosoituksia hellyyttä julkisesti. Seuraa näitä kulttuuri-vinkkejä ja saavuttaa menestystä kaupan neuvottelut näiden maiden kanssa

Alla on kulttuuri-neuvostot, jotka on otettava huomioon, menestyä kaupan neuvottelut näiden maiden kanssa.

Ole täsmällinen:

Latinot ovat yleensä arvioida viive. Aasialaiset erottuvat niiden täsmällisyys. On ajoissa on merkki kunnioituksesta.

Tervehtiä riittävästi:

Koskaan tervehtiä suudella tai halata, pidä riittävä etäisyys, käsi tiukasti, ilman puristamalla tai ravistamalla. Jos keskustelukumppani kumartaa päänsä, matkia häntä ja hymyillä vähän kuin merkki ystävällisyydestä.

Huolehtia kehon kieli:

Kohtalainen eleitä, kun puhut, jos olet epävarma tai eivät ymmärrä, välttää eleitä täysin. Koskaan puhu kädet taskussa, se on pidetty epäkunnioittava. Kun kulkee kohteen, tee se vasemmalla kädellä, koska sitä pidetään ”likainen” joissakin kulttuureissa.

Kirjallinen viestintä:

Poistaa sanan ”ok” täysin sanastoa. Hyvin yritysten ja sydämellinen sähköposteja. Älä pelkää kirjoittaa paljon, lyhyitä viestejä pidetään epäkohteliasta ja epävirallisia, yritä kirjoittaa pitkiä. Kun kokous päättyy, kirjoittaa kirje tai sähköposti arvostusta muistaa käsitellyt asiat ja tehdyt sopimukset.

Antaa käyntikortin:

Aina läsnä ja vastaanottaa kortteja molemmat kädet, kuten merkki kunnioitusta ja kiitollisuutta. Älä koskaan säilytä se välittömästi, tai takataskussa. Sen sijaan, ota hetki lukea se ja osoittaa kiinnostusta.

Illallinen ja seremonioita:

Se on tärkeää, että aina matkia teidän keskustelukumppani ilman sinua huomaamatta. Kiitos ravintola, kutsusta ja ruokaa, joka kutsui hänet, ja Jumala. Kun tilaat, kysy tyypillisiä ruokia. Aasialaiset usein kutsua sinut kokeilla ruokia, jotka saattavat olla unappetizing merkkinä kunnia, ei koskaan kieltäytyä tehdä niin, antaa sille yrittää. Ota kenkäsi pois, jos näet muiden tekevän sitä.

Esitellä vieraille:

Olla hyvin varovainen valitessaan lahjoja voit tuoda oman Aasian asiakkaat. Riveissä ovat erittäin tärkeitä, joten se ei ole suositeltavaa tuoda sama lahja kaikille, valitse yksi jokaiselle vieraalle mukaan niiden taso organisaatiossa.


Spread the love